Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildīta paprika ar malto gaļu un puķkāpostiem

Pildīta paprika ar malto gaļu un puķkāpostiem

FOTO: Kristīne Dēliņa

Kolekcijas: Fotoreceptes
Ierastās pildītās paprikas ar rīsiem pagatavošana aizņem mazliet vairāk laika un man vienmēr gribas ko pamainīt savā ēdienkartē, tādēļ rīsus aizvietoju ar puķkāpostu. Zināms arī, ka ne vienmēr visi ēd dārzeņus, tad nu šis ēdiens nemas neliks manīt, ka paslēpis sevī puķkāpostu! :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 4 sarkanās paprikas
  • Pildījumam:
  • 1 sīpols
  • 500 g maltās gaļas
  • 150 g siera (labi kūstošs)
  • 250 g puķkāposta
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Papriku nomazgā, pārgriež gareniski uz pusēm, izņem sēkliņas un uzmanīgi izgriež kātiņus.
    Papriku nomazgā, pārgriež gareniski uz pusēm, izņem sēkliņas...

    FOTO: Kristīne Dēliņa

  2. Sagatavotās paprikas pusītes sakārto uz cepešpannas.
    Sagatavotās paprikas pusītes sakārto uz cepešpannas.

    FOTO: Kristīne Dēliņa

  3. Gatavo pildījumu bļodā samīcot malto gaļu, sasmalcinātu sīpolu un smalkos kubiciņos sagrieztu puķkāpostu.
  4. Pildījuma masai pievieno sāli un piparus un ļauj mazliet ievilkties.
    Pildījuma masai pievieno sāli un piparus un ļauj mazliet iev...

    FOTO: Kristīne Dēliņa

  5. Paprikas pusītes pilda ar sagatavoto masu.
    Paprikas pusītes pilda ar sagatavoto masu.

    FOTO: Kristīne Dēliņa

  6. Virs pildījuma uzber sarīvētu sieru tā, lai uz pannas nenobirtu kāds siera gabaliņš, jo cepot tas varētu piedegt.
  7. Cep cepeškrtāsnī apmēram 20 minūtes, 200 grādos uz pannas ik pa laikam mazliet uzlejot ūdeni.
    Cep cepeškrtāsnī apmēram 20 minūtes, 200 grādos uz pannas ik...

    FOTO: Kristīne Dēliņa

  8. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas