Komentāri par: Veģetārā burkānkūka

Agnese 2012. gada 6. aprīlis 17:32
Feina un ātra recepte ko pagatavot! Pirmo reizi gatavoju +/- pēc rakstītā, tad otro reizi taisot jau veidoju variācijas. Samalu riekstiņus, ko pielikt klāt, arī kokosriekstu skaidiņas derēja garšiņai. Un pirmajā reizē kūku dekorēju ar kivi gabaliņiem. krāsu kontrasts bija patīkams acij. Paldies, gardi!
K. 2012. gada 28. marts 14:33
Šī kūka ir ideāla, tikai manā receptē nebija nekas jāber virsū, bet masai klāt liek vēl glāzi valriekstus, rezultātā garšo līdzīgi pumpermiķeļiem un atgādina ziemassvētkus :)
m. 2011. gada 17. oktobris 12:11
Es cepu ar paris karotem zirnju miltu, bet bez olas!
inese 2011. gada 6. oktobris 21:53
vai tiesam nav olas jaliek jo šī recepte nav līdz galam pabeikta.
Marika 2011. gada 19. augusts 14:59
Izcili vienkārši un izcili garšīgi, viena no manām vismīļākajām receptēm tagad, paldies!
kikiīīīte^^ 2011. gada 8. maijs 16:30
Kā tā kūka var sanākt bez olām, tiešām nav jāliek?
kāpēc bildēs viņa ir tik dzeltena?
šokolādi bērt uz karstas vai jau atdzisušas kūkas?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes