Komentāri
6
Jaunākie
Vecākie
Feina un ātra recepte ko pagatavot! Pirmo reizi gatavoju +/- pēc rakstītā, tad otro reizi taisot jau veidoju variācijas. Samalu riekstiņus, ko pielikt klāt, arī kokosriekstu skaidiņas derēja garšiņai. Un pirmajā reizē kūku dekorēju ar kivi gabaliņiem. krāsu kontrasts bija patīkams acij. Paldies, gardi!
Vērtējums
Atbildēt
Šī kūka ir ideāla, tikai manā receptē nebija nekas jāber virsū, bet masai klāt liek vēl glāzi valriekstus, rezultātā garšo līdzīgi pumpermiķeļiem un atgādina ziemassvētkus :)
Vērtējums
Atbildēt
Es cepu ar paris karotem zirnju miltu, bet bez olas!
Vērtējums
Atbildēt
vai tiesam nav olas jaliek jo šī recepte nav līdz galam pabeikta.
Vērtējums
Atbildēt
Izcili vienkārši un izcili garšīgi, viena no manām vismīļākajām receptēm tagad, paldies!
Vērtējums
Atbildēt
Kā tā kūka var sanākt bez olām, tiešām nav jāliek?
kāpēc bildēs viņa ir tik dzeltena?
šokolādi bērt uz karstas vai jau atdzisušas kūkas?
kāpēc bildēs viņa ir tik dzeltena?
šokolādi bērt uz karstas vai jau atdzisušas kūkas?
Vērtējums
Atbildēt