Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
6
Jaunākie Vecākie
A
Agnese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Feina un ātra recepte ko pagatavot! Pirmo reizi gatavoju +/- pēc rakstītā, tad otro reizi taisot jau veidoju variācijas. Samalu riekstiņus, ko pielikt klāt, arī kokosriekstu skaidiņas derēja garšiņai. Un pirmajā reizē kūku dekorēju ar kivi gabaliņiem. krāsu kontrasts bija patīkams acij. Paldies, gardi!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
K.
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Šī kūka ir ideāla, tikai manā receptē nebija nekas jāber virsū, bet masai klāt liek vēl glāzi valriekstus, rezultātā garšo līdzīgi pumpermiķeļiem un atgādina ziemassvētkus :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
m.
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es cepu ar paris karotem zirnju miltu, bet bez olas!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
inese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
vai tiesam nav olas jaliek jo šī recepte nav līdz galam pabeikta.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Marika
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izcili vienkārši un izcili garšīgi, viena no manām vismīļākajām receptēm tagad, paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kikiīīīte^^
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kā tā kūka var sanākt bez olām, tiešām nav jāliek?
kāpēc bildēs viņa ir tik dzeltena?
šokolādi bērt uz karstas vai jau atdzisušas kūkas?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes