Veģetārā burkānkūka

2011. gada 20. marts
Foto: Inga J
Pagatavošana
60 min
1. Sagatavo nepieciešamās sastāvdaļas.
Foto: Inga J
2. Sarīvē burkānus uz smalkās rīves vai virtuves kombainā. pieber cukuru un pielej eļļu
Foto: Inga J
3. Pievieno verdošu ūdeni un samaisa. Pievieno rozīnes.
Foto: Inga J
4. Atsevišķā bļodā sajauc pārējās sastāvdaļas - miltus, kanēli, cepamo pulveri un sāli. Šīs bļodas saturu piejauc burkānu masai. Rūpīgi samaisa.
Foto: Inga J
5. Iesmērētā cepamā formā ielej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī 200 grādos un cep 40-45 minūtes.
Foto: Inga J
6. Izcepto kūku pārkaisa ar mandeļu skaidiņām vai uzrīvē tumšo šokolādi.

Lai labi garšo!
Foto: Inga J
Uz augšu