-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Veģetārā burkānkūka
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1.5 glāze/s rīvētu burkānu
-
3/4 glāze/s cukura
-
1/2 glāze/s eļļas
-
1 glāze/s verdoša ūdens
-
1.5 glāze/s miltu
-
1 tējk. kanēļa
-
1.5 tējk. cepamā pulvera
-
1/2 tējk. sāls
-
1 sauja rozīņu
-
1 sauja mandeļu skaidiņu vai tumšās šokolādes pārkaisīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
60 min.
-
Sagatavo nepieciešamās sastāvdaļas.
-
Sarīvē burkānus uz smalkās rīves vai virtuves kombainā. pieber cukuru un pielej eļļu
-
Pievieno verdošu ūdeni un samaisa. Pievieno rozīnes.
-
Atsevišķā bļodā sajauc pārējās sastāvdaļas - miltus, kanēli, cepamo pulveri un sāli. Šīs bļodas saturu piejauc burkānu masai. Rūpīgi samaisa.
-
Iesmērētā cepamā formā ielej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī 200 grādos un cep 40-45 minūtes.
-
Izcepto kūku pārkaisa ar mandeļu skaidiņām vai uzrīvē tumšo šokolādi.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs