Kabaču laiviņas

2005. gada 6. maijs
Foto: Maija Tauriņa
Pagatavošana
90 min
1. Nomazgā, pārgriež uz pusēm un ar naža un karotes palīdzību izgrebj kabaču sēklotnes.
2. Smalkos vienādos kabaliņos sagriež papriku, čili,selerijas kātu, tomātu ( kuram izņemta sēklotne),šķinķi, puravu un sīki sakapā ķiploku.
3. Nekūstošo sieru sagriež mazos kubiciņos.
4. Visus dārzeņus, šķinķi un sieru bļodā samaisa pievienojot sāli, piparus un saldo krējumu .
5. Gatavo pildījumu glīti kārto kabačos un pārkaisa ar sarīvētu kūstošo sieru.
6. Glīti satin folijā tā lai grilējoties netecētu ārā sula un siers kabača virspusē pie tās nepieliptu.
7. Liek uz grila un cep aptuveni 50 minūtes. Pēc minētā laika vienu no kabačiem pārbaudat lai pats kabacis būtu mīksts. Kad gatavi pasniedz uzkaisot virsū sakapātus lokus un dilles.
Uz augšu