Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Omes receptes garšīgā mērce

2011. gada 19. marts
Foto: Kristaps Gerliņš
Pagatavošana
15 min
1. Visu sagatavo.
Foto: Kristaps Gerliņš
2. Sagriež sīpolu ripās un ripas uz pusēm, tad uzlej uz pannas eļļu. Iespiež ķiploka daiviņu un pievieno sīpolus, apcep.
Foto: Kristaps Gerliņš
3. Tad pieliek kečupu un adžiku. Vēl pievieno krējumu un pa virsu var uzbērt garšvielas pēc vēlmes.
Foto: Kristaps Gerliņš
4. Protams katram ir sava stipruma gaume un var sākumā pielikt visu ar ekonomiju, bet pēcāk kad samaisa, tad pagaršo un saliek pēc garšas stiprumu.
Foto: Kristaps Gerliņš
5. Šādi izskatās kad samaisa, protams, uguni uzliek mazāku un kādas 4-5 minūtes pasutina, ik pēc laika apmaisot.
Foto: Kristaps Gerliņš
6. Ēdam gardi! Njamm!
Uz augšu