Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Rupjmaizes torte ar kakao

Rupjmaizes torte ar kakao
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pamatnei:
  • 6 olas
  • 1.5 glāze cukura
  • 1 /2 rīvētas rudzu rupjmaizes
  • 1 ēd. k. kartupeļu cietes
  • Krēmam:
  • 3 /4 glāzes cukura
  • 1.5 glāzes piena
  • 1 ola
  • 1 ēd. k. miltu
  • 2 ēd. k. kakao pulvera (ja grib rūgtāku masu, tad var likt arī 3 ēk)
  • 200 g 80% sviests (bez sāls)
  • Rotāšanai:
  • Dzērvenes vai citas skābas oglas, augļi
  • Rieksti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Pamatne. 6 olu dzeltenumus sajauc ar cukuru un kuļ kamēr masa kļūst balta (jākuļ vienā virzienā). Pievieno rupjmaizi un kartupeļu cieti.
    Pamatne. 6 olu dzeltenumus sajauc ar cukuru un kuļ kamēr mas...
  2. Sakuļ olu baltumus un viegli iecilā mīklā.
    Sakuļ olu baltumus un viegli iecilā mīklā.
  3. Cep ar miltiem izkaisītā veidnē, sadalot mīklu 2 - 3 daļās (atkarībā no pannas izmēra un vēlamā kārtas biezuma). Cep 200 grādos ~ 14 - 17 minūtes.
  4. Krēms. 3/4 glāzes cukura sajauc ar miltiem, olu, pienu un karsē ūdens peldē kamēr masa sabiezē.
    Krēms. 3/4 glāzes cukura sajauc ar miltiem, olu, pienu un ka...
  5. Atdzisušai masai pievieno kakao un sviestu. Sakuļ.
    Atdzisušai masai pievieno kakao un sviestu. Sakuļ.
  6. Kad viss gatavs, sasmērā ripas un apkārt. Var dekorēt ar dzērvenēm, augļiem, riekstiem pēc vēlmēm.
  7. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes