Sākums > Receptes > Brokastis

Olmaizītes kārumniekiem

2005. gada 6. maijs
Foto: Una
Pagatavošana
1 min
1. Sakuļ olu ar pienu. Uzkarsē pannu, uzlej mazliet eļļas. Iemērc maizītes olu maisījumā no abām pusēm, tā lai visa šķēle ir ar olu. Apcep no abām pusēm. Kamēr cep otru pusi uz augšējās pusītes uzber cukuru, tā, lai ir kārtiņa ar cukuru pa visu maizīti.Kad tā maizes psīte kas ir bez cukura ir apcepusies, maizīti atkal apgriež otrādi, un cep tik ilgi la cukurs izkustu, bet kad tas ir noticis, cenšās nocelt maizītes uz šķīvja ar cukuru uz augšu. Pagaida kamēr cukurs sacietē un tad sanāk tādas saldas, kraukšķīgas maizītes. Tā pat var darīt arī bez olu maisījuma, bet tikai ar cukuru. Galvenais ka ātri un garšīgi.
Uz augšu