Komentāri par: Kanēļa bulciņas

Zaiga Zaiga 2. oktobris 16:54
Parasti pirms cepšanas bulciņas ir jāparaudzē. Pēc tam nosmērē ar olu un cep. Šeit tas nav uzrakstīts.
Profila foto
Krista 2018. gada 25. oktobris 16:04
Super recepte...👍
Dariju visu kā rakstīts un būlciņas sanāca mīkstas, pufīgas...Ļoti gardi❤
Man sanāca izmantot 520g miltu!
Ingūna Matulone 2018. gada 26. aprīlis 18:53
Man sanāca! Ļoti garšīgas liku brūno cukuru. Paldies par recepti :)
Selīna Anna Mieriņa 2016. gada 20. marts 20:28
Ļoti gardi! Paldies par receptīti! :))
madara 2015. gada 15. marts 18:11
pirmo reizi meginaju tetim un mammai ,bralim,masai un otram bralim looooooti garsoja.Sodien meginaju visi negribeja beigt est.:)
Aiva 2014. gada 31. augusts 20:28
man aizlipa dibens ciet
Anastasija 2014. gada 26. jūnijs 17:58
Cik ml udens?
maija 2014. gada 13. maijs 19:12
nammm... loti garsigi
paldies:D
Kristaps 2014. gada 12. aprīlis 16:05
Ļoti garsīgi liels paldies par garšīgo recepti
Tatjana 2014. gada 9. marts 16:45
Bulcinas sanaca loti garsigas tiesam paldies par recepti.
julija 2014. gada 12. februāris 21:32
Ņammm ir loti garšigas bulciņas vesmu tadas edusi.
Zane 2013. gada 27. aprīlis 19:47
Pirmo reiziti gatavoju un tīri tā neko:-)
Pārkaisīju beigās vēl pūdercukuru! Paldies liels par recepti;-)
Liene 2013. gada 24. marts 18:35
Loti gardas sanaca nammmm paldies par recepti
Kika 2012. gada 3. februāris 12:08
mīklas pagatavošanas procesā nav pierakstīts, kad jāpievieno cukurs un cik daudz.. laikam kopā ar sāli.. :)
Linda 2011. gada 2. decembris 19:44
cik milti, daudz.?
Maija 2011. gada 12. augusts 15:19
Bulciņas garšīgas, tikai tāda sajūta, ka kaut kas trūkst.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes