2. Jāizmaisa olas ar cukuru, tad pievieno miltus, sodu un citronskābi, līdz kļūst bieza, viendabīga masa.
Foto: Agnese
3. Iegūto masu cep no abām pusēm cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā. Ja nevar cepeškrāsnī cept ar režīmu no abām pusēm, tad pankūka ir jāapgriež un jācep arī no otras puses.
Foto: Agnese
4. Izceptās pankūkas atdzesē. Tad ar glāzi izspiež apaļas mazas pankūciņas. pankūkas, kuras ir biezākas pārgriež uz pusēm.
Foto: Agnese
5. Pagatvo krējuma masu: 1l biezu skābo krējumu samaisa ar 1 glāzi cukura līdz cukurs izšķīst.
Foto: Agnese
6. Mazās apaļās pankūkas mērcē krējuma masā un kārto uz liela šķīvja bruņurupuča bruņu formā.
Foto: Agnese
7. Sakārtotās "bruņurupuča bruņas" astāj uz vairākām stundām ievielkties. Vislabāk gatavot vakarā, lai pa nakti var kārtīgi krējums ievilkties pankūkās.