Izklāj cepešpannu ar pergamentpapīru. Ietauko papīru.
Olas ar cukuru saputo stingrās putās. Miltus, kakao pūderi un cepamo pūderi samaisa ar ūdeni, maisījumā iecilā saputotās olas.
Maisījumu ielej cepešpannā, pannu liek plīts vidū un 250°C temperatūrā cep 5 minūtes.
Apvērš kūku otrādi, novietojot uz pergamentpapīra, kas apkaisīts ar pūdercukuru. Ļauj atdzist. Izgriež apaļus gabalus, izmantojot glāzes, kurās iecerēts pasniegt panna cotta.
Krējumu, baziliku un želejas cukuru samaisa uz pannas un ļauj vārīties apmēram 30 sekundes.
Salej glāzēs un tur ledusskapī līdz pasniegšanas brīdim. Īsi pirms pasniegšanas ar sarecējušo panna cotta apklāj no kūkas pamatnes izgrieztos apaļos gabalus.
Apsmidzina panna cotta ar sīrupu. Grezno ar svaigām avenēm, kurām pāri pārkaisa pūdercukuru.
Lai labi garšo!
Sastāvdaļas
Kūkai
2 olas
150 ml Dansukker balto cukura pērlīšu
150 ml miltu
1.5 ēd. k. kakao pulvera
1 tējk. cepamā pūdera
2 ēd. k. verdoša ūdens
Panna cotta
500 ml saldā krējuma
100 ml sasmalcināta bazilika
100 ml Dansukker želejas cukura “Multi”
Greznojumam
2 ēd. k. Dansukker gaišā sīrupa
Svaigas avenes vai citas ogas
Dansukker pūdercukurs
-->
Pagatavošana
30 min.30 min.
Izklāj cepešpannu ar pergamentpapīru. Ietauko papīru.
Olas ar cukuru saputo stingrās putās. Miltus, kakao pūderi un cepamo pūderi samaisa ar ūdeni, maisījumā iecilā saputotās olas.
Maisījumu ielej cepešpannā, pannu liek plīts vidū un 250°C temperatūrā cep 5 minūtes.
Apvērš kūku otrādi, novietojot uz pergamentpapīra, kas apkaisīts ar pūdercukuru. Ļauj atdzist. Izgriež apaļus gabalus, izmantojot glāzes, kurās iecerēts pasniegt panna cotta.
Krējumu, baziliku un želejas cukuru samaisa uz pannas un ļauj vārīties apmēram 30 sekundes.
Salej glāzēs un tur ledusskapī līdz pasniegšanas brīdim. Īsi pirms pasniegšanas ar sarecējušo panna cotta apklāj no kūkas pamatnes izgrieztos apaļos gabalus.
Apsmidzina panna cotta ar sīrupu. Grezno ar svaigām avenēm, kurām pāri pārkaisa pūdercukuru.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Gada vēsākajos mēnešos roka biežāk stiepjas pēc ēdiena: kāpēc tā?
Neatpaliec no tendencēm! Kas jauns kokteiļu pasaulē?
Ar acīm ciet un nazi rokā! Kuram lielāka iespēja uzvarēt - Rūtai Dimantai vai aktierim Mārtiņam Počam?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri