Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Tempura garneles

Tempura garneles

FOTO: karina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g garneles
  • 2 olas
  • 5 glāzes ledus auksta ūdens
  • 2 glāzes miltu
  • Augu eļļa fritēšanai
  • Naža gals sāls
  • Mērcei
  • 2 ēdamkarotes sojas mērces
  • 2 t.k. ūdens
  • 1 ēdamkarote sake
  • 1 ķiploka daiviņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Attīrīt garneles, atstājot astītes.
    Attīrīt garneles, atstājot astītes.

    FOTO: karina

  2. Salātu bļodā sajaukt olas ar ledus aukstu ūdeni un šķipsniņu sāls.
  3. Miltos pievieno olu maisījumam, līdz veidojas šķidra mīkla.
  4. Uzkarsē augu eļļu pannā ar augstām malām.
  5. Jūs varat pagatavot tempura no zivju filejas vai dārzeņiem.
  6. Lai labi garšo!
  7. Paņemt garneli aiz astītes, iemērkt mīklā no visām pusēm , tad apcept eļļā līdz zeltainai garoziņai.
  8. Pasniegti ar tempura mērci
  9. ( sajauc visas šķidrās sastāvdaļas un pievieno ķiploku, izspiestu cauri presi)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas