Tempura garneles

2011. gada 15. marts
Foto: karina
Pagatavošana
20 min
1. Attīrīt garneles, atstājot astītes.
Foto: karina
2. Salātu bļodā sajaukt olas ar ledus aukstu ūdeni un šķipsniņu sāls.
3. Miltos pievieno olu maisījumam, līdz veidojas šķidra mīkla.
4. Uzkarsē augu eļļu pannā ar augstām malām.
5. Jūs varat pagatavot tempura no zivju filejas vai dārzeņiem.
6. Lai labi garšo!
7. Paņemt garneli aiz astītes, iemērkt mīklā no visām pusēm , tad apcept eļļā līdz zeltainai garoziņai.
8. Pasniegti ar tempura mērci
9. ( sajauc visas šķidrās sastāvdaļas un pievieno ķiploku, izspiestu cauri presi)
Uz augšu