Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Tomātu "aioli"

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 ķiploka daiviņas
  • 1 neliels kartupelis
  • Sāls
  • Pa 2 ēdamk. majonēzes, nesaldināta jogurta, tomātu pastas
  • 1 ēdamk. citronu sulas
  • 400 g kaltētu tomātu eļļā
  • Pipari
  • Svaigi dārzeņi (burkāni, gurķi, puķkāposti, paprika) mērcēšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Ķiploku sasmalcina, kartupeli nomizo un izvāra sālsūdenī, saspaida ar dakšiņu, pievieno ķiploku, majonēzi, jogurtu, tomātu pastu, citronu sulu, samaisa. kaltētos tomātus notecina, nedaudz nosusina, sasmalcina virtuves kombainā un sajauc ar pārējo. Pēc garšas pieliek sāli un piparus. Lej bļodā mērcē sagrieztos svaigos dārzeņus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas