Tomātus nomazgāun samaļ.Burkānus notīra un sarīvē,papriku arī atīra no sēklām un sagriež,sīpolus atīra un sakapā.visu iepriekš sagatavo ieliek katlā(ieteiktu pameklēt patiešām lielu katlu)un pievieno sāli,uzvāra un tad sautē uz lēnas uguns,apmēram 20-30 min(kamēr burkāni mīksti).annanāsiem nolej sīrupu.Sīrupu sajauc ar kartupeļu cieti un etiķi.annanāsu gabaliņus,pievieno sautējumam kā arī cukuru un piparus ar.vāra 5-10 min.iepriekš sagatavoto sirupu ielej katlā,samaisa un vāra līdz pirmajam burbulim.(NEVāRīT,citādi nebūs mērce bet ķīselis).tad visu salej burkas un aizvāko.
P.S kartupeļu cieti,sāli,cukuru,etiķi jāliek atkarībā no tomātu veida,ja tomāti izteikti miltaini,tad nevajdzētu tik daudz kartupeļu cietes.(tā kā man bija tomati no manis pašas siltumnīcas,tad iznāca dikti garšīgi ar nelielu asumiņu).
VEIKSMI DARBā.ATCERIETIES JEBKURU ēDIENU JāTAISA AR MīLESTīBU UN PRIEKU SIRDī.;)
Sastāvdaļas
Gatavu tomātu 3kg
Sipoli 300g
Paprika sarkanā 300g
Burkans 300g
Annanāsu kompots 3 karbiņas
Cukurs 160g
Sāls 90g
Etiķa esenses 2-3 ēd.k
Kartupeļu cietes 2-3 ēd.k
Melno malto piparu 1/2 tējkarotes
-->
Pagatavošana
120 min.120 min.
Tomātus nomazgāun samaļ.Burkānus notīra un sarīvē,papriku arī atīra no sēklām un sagriež,sīpolus atīra un sakapā.visu iepriekš sagatavo ieliek katlā(ieteiktu pameklēt patiešām lielu katlu)un pievieno sāli,uzvāra un tad sautē uz lēnas uguns,apmēram 20-30 min(kamēr burkāni mīksti).annanāsiem nolej sīrupu.Sīrupu sajauc ar kartupeļu cieti un etiķi.annanāsu gabaliņus,pievieno sautējumam kā arī cukuru un piparus ar.vāra 5-10 min.iepriekš sagatavoto sirupu ielej katlā,samaisa un vāra līdz pirmajam burbulim.(NEVāRīT,citādi nebūs mērce bet ķīselis).tad visu salej burkas un aizvāko.
P.S kartupeļu cieti,sāli,cukuru,etiķi jāliek atkarībā no tomātu veida,ja tomāti izteikti miltaini,tad nevajdzētu tik daudz kartupeļu cietes.(tā kā man bija tomati no manis pašas siltumnīcas,tad iznāca dikti garšīgi ar nelielu asumiņu).
VEIKSMI DARBā.ATCERIETIES JEBKURU ēDIENU JāTAISA AR MīLESTīBU UN PRIEKU SIRDī.;)
Komentāri
zane2011. gada 21. augusts 16:44
kāda tilpuma ananāsu kompota kārbiņas jāliek?
Pievienot komentāru
Jaunumi
Vai latviešu puisim ir pa spēkam apēst 2,5 kg smagu burgeri? Izrādās, ir!
Iepriecini ķirbi - pagatavo to! Saulainā ķirbju recepšu izlase
Izlietojam pārtikas produktus pilnībā: uzlabojam sejas ādu un seksuālo dzīvi
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri