Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Austrumu noskaņu nūdeļzupa

Austrumu noskaņu nūdeļzupa

FOTO: Laura

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Ūdens 2l
  • Vistu stilbiņi – 3/4 gab
  • Paprika – 1 gab
  • Burkāni – 2 gab
  • Kāposts – 250g
  • Ingvera sakne – mazs gabaliņš
  • Ķiploks – 3/4 daiviņas
  • Nūdeles – 150 g
  • Garšvielas: sāls, malti pipari (tējk.), lauru lapas, timiāns (svaigs, protams, vislabāk), 2-3 buljona kubiņi (ieteicams bio)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Nepieciešamie produkti:
    Nepieciešamie produkti:

    FOTO: Laura

  2. Katlā liek vārīties ūdeni un vistas stilbiņus buljonam (pieber tējkaroti sāls):
    Katlā liek vārīties ūdeni un vistas stilbiņus buljonam (pieb...

    FOTO: Laura

  3. Tikmēr sagatvo pārējos produktus.
  4. Sadala papriku un sagriež to plānās šķēlītēs:
    Sadala papriku un sagriež to plānās šķēlītēs:

    FOTO: Laura

  5. Burkānus nomizo un sagriež ripiņās:
    Burkānus nomizo un sagriež ripiņās:

    FOTO: Laura

  6. Ne pārāk sīki sagriež kāpostu:
    Ne pārāk sīki sagriež kāpostu:

    FOTO: Laura

  7. Nomizo ingvera sakni un ķiploka daiviņas:
    Nomizo ingvera sakni un ķiploka daiviņas:

    FOTO: Laura

  8. Ingveru (pikantumam un svaigumam) sarīvē un ķiploka daiviņas (aromātam) sīki sagriež (ja ir ķiploku spiede, labāk izmantot to):
    Ingveru (pikantumam un svaigumam) sarīvē un ķiploka daiviņas...

    FOTO: Laura

  9. Kad vistas stilbiņi ir izvārījušies (pēc ~20 min), tos ņem ārā no katla, atdzesē:
    Kad vistas stilbiņi ir izvārījušies (pēc ~20 min), tos ņem ā...

    FOTO: Laura

  10. Kamēr vistu stilbiņi dzesējas, buljonam pievieno lauru lapas, maltos piparus, timiānu, buljona kubiņus (pēc garšas).
  11. Pakāpeniski liek klāt sagatavotos produktus - burkānus, kāpostus, ingvera sakni un ķiplokus.
    Pakāpeniski liek klāt sagatavotos produktus - burkānus, kāpo...

    FOTO: Laura

  12. Tikmēr atdzisušos vistu stilbiņus sadala sīkākos gabaliņos:
    Tikmēr atdzisušos vistu stilbiņus sadala sīkākos gabaliņos:

    FOTO: Laura

  13. Tos liek atpakaļ katlā, kā arī pievieno sagriezto papriku:
    Tos liek atpakaļ katlā, kā arī pievieno sagriezto papriku:

    FOTO: Laura

  14. Pēc pāris minūtēm kā pēdējo sastāvdaļu pievieno nūdeles (galvenais - nepārvārīt, bet skatīties pagatavošanas laiku uz paciņas, lai nesanāktu "putra"):
    Pēc pāris minūtēm kā pēdējo sastāvdaļu pievieno nūdeles (gal...

    FOTO: Laura

  15. Zupu vāra vēl tik ilgi, kamēr nūdeles gatavas.
  16. Pasniedz ar citronu!
    Pasniedz ar citronu!

    FOTO: Laura

  17. Labu apetīti!!!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas