Komentāri
8
Jaunākie
Vecākie
Paldies par recepti ļoti garšīgi.
Vērtējums
Atbildēt
Akniņas jālieto mazasenības ārstēšanai!Salātiņi ļoti labi.
Vērtējums
Atbildēt
Aknas ir jāgriež salmiņos un tad viņas nav cietas.. vistu aknas te neder.. nav jau mērce bet gan salāti :)
Vērtējums
Atbildēt
Aknas paliek cietas, ja tās pārcep, tāpēc aknas vajag no abām pusēm tiešām tikai nedaudz apcept. Ja gadās pārcept, tad parasti pieleju pienu vai uzlieku mazliet aknām krējumu, pieleju drusku ūdeni un pasautēju.
Vērtējums
Atbildēt
es ko tādu mēģināju pirmo reizi,un man tiešam iegaršojās!
Vērtējums
Atbildēt
Ja mērcē, tad lieta pavisam vienkārša: aknas sagriež škēlēs, izklapē viegli ar āmuriņu, apvārta miltos un cep. Izceptās aknas liek karstumizturīgā stikla traukā, uzej virsū izgatavoto mērci (bet stipri pašķidru!) un uz mazas ugunstiņas pasautē ~ 3-5 min.līdz var redzēt, ka uz mērces ir izveidojušās tauku "iegulas"un mērce ir mainījusi krāsu uz brūnganu. Gala rezultātā vēl nekad neesmu ieguvusi neko sīkstu vai nebaudāmu, arī mērce iegūst aknu smaržu, garšu u.c. labumus.
Vērtējums
Atbildēt
pss, atvainojos, es domāju nevis ādās- bet tās plānās plēves kas uz aknām.
Vērtējums
Atbildēt
Varbūt pamēģiniet nākošo reizi smalkāk sagriezt, ilgāk pavārīt un peč tam kopā ar sīpoliņiem lielākā taukvielu daudzumā pacepināt? vispār jau aknas vienmēr sanāk pacietas, īpaši salātos, retāk mērcēs- vienmeŗ mutē paliek aknu gabals, kas jāzelē, un kur nu vēl tās ādas, ja neizdodas pirms gatavošanas novilkt...
Vērtējums
Atbildēt