Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Variācija par tēmu "čigānu zupa"

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Aptuveni 600 g jēra gaļa
  • Aptuveni glāze grūbas
  • Aptuveni glāze turku zirņu
  • Lečo (vai tomāti savā sulā) kādas 3-5 ēdamkarotes
  • Sīpols
  • Ķiploks
  • Melnie graudu pipari
  • Majorāns
  • Timiāns
  • Kalnumētra
  • Dilles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Uzliek vārīties gaļu, noputo. Piegriež sīpolus, pieber sīku saujiņu melno graudu piparu, kaltētu majorānu, timiānu, kalnumētru, dilles (katru pa krietnam kumšķim). Pieber noskalotas grūbas un turku zirņus. Atstāj vārīties.
  2. Kad gaļa un grūbas mīkstas, bet zirņi visnotaļ saēdami, pieber sāli pēc garšas, pieliek lečo, ļauj pavārīties minūtes 10, lai "sakožas", ar ķiplokspiedi piespiež kādas 5 daiviņas ķiploka, izslēdz guni apakš grāpja, uzliek vāku, ļauj minūtes 5 ievilkties un tad ēd, ēd un ēd...;)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurkuma gurķi

Kurkuma gurķi

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas