Sākums > Receptes > Salāti

Superīgi kāpostu salāti

2005. gada 5. maijs
Foto: Kārlis Streips
Pagatavošana
30 min
1. Smalki sakapā kāpostu tā, lai sanāktu apmēram divi litri kapātu kāpostu.
2. Smalki sakapā burkānu tā, lai sanāktu 75 ml kapātu burkānu. Abos gadījumos kapā tā, lai gabaliņi būtu apmēram rīsa grauda lielumā (visvieglāk to protams ir izdarīt virtuves kombainā).
3. Ļoti smalki sakapā sīpolu, lai sanāktu 30 ml. kapātu sīpolu.
4. Lielā bļodā ieliec cukuru, sāli, pienu, majonēzi, paniņas, etiķi un citrona sulu. Labi samaisi, pārliecinies, ka cukurs ir izkusis.
5. Pievieno kapātos kāpostus, burkānus un sīpolus. Labi kārtīgi samaisi.
6. Atdzesē ledusskapī vismaz divas stundas pirms pasniegšanas. Pirms pasniegšanas vēlreiz kārtīgi samaisi.
Uz augšu