Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Superīgi kāpostu salāti

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Viena vidēji liela kāpostgalviņa
  • Viens burkāns
  • Viens mazs sīpols
  • 80 ml cukura
  • ½ tējkarote sāls
  • 65 ml piena
  • 125 ml labas kvalitātes majonēzes
  • 65 ml paniņu
  • 1.5 ēdamkarotes etiķa
  • 2.5 ēdamkarotes svaigi spiestas citrona sulas
  • Piezīme: 1 ēdamkarote = 15 ml
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Smalki sakapā kāpostu tā, lai sanāktu apmēram divi litri kapātu kāpostu.
  2. Smalki sakapā burkānu tā, lai sanāktu 75 ml kapātu burkānu. Abos gadījumos kapā tā, lai gabaliņi būtu apmēram rīsa grauda lielumā (visvieglāk to protams ir izdarīt virtuves kombainā).
  3. Ļoti smalki sakapā sīpolu, lai sanāktu 30 ml. kapātu sīpolu.
  4. Lielā bļodā ieliec cukuru, sāli, pienu, majonēzi, paniņas, etiķi un citrona sulu. Labi samaisi, pārliecinies, ka cukurs ir izkusis.
  5. Pievieno kapātos kāpostus, burkānus un sīpolus. Labi kārtīgi samaisi.
  6. Atdzesē ledusskapī vismaz divas stundas pirms pasniegšanas. Pirms pasniegšanas vēlreiz kārtīgi samaisi.
Receptes.lv Iesaka

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas