Komentāri
9
Jaunākie
Vecākie
Paldies! Izcili! Jau kļuvis tā kā par manu "firmas ēdienu"!
Vērtējums
Atbildēt
Paldies! Sanāca jauka svētdienas pēcpusdiena. Trusi iepriekš iemarinēju, tomātus ņēmu "ķiršu" un kartupeļiem vēl pievienoju cukini, pārklātus ar diviem sieriem. Trusis terīnē cepās 2h un nebija par daudz.
Vērtējums
Atbildēt
Ļoti laba recepte. Sanāk garšīgi, visiem patīk. Esam gatavojuši vairākkārt. Jautrs apraksts.
Vērtējums
Atbildēt
paldies, mēli var norīt :-)
Vērtējums
Atbildēt
Sanāca diezgan labi, tikai rozmarīns prasītos pavisam maz, savādāk smaržo un garšo pēc "zālēm".
Vērtējums
Atbildēt
:D Pēc tāda apraksta nevar nepamēģināt pagatavot.
Vērtējums
Atbildēt
Uz cik grādiem likt to trusi?
Vērtējums
Atbildēt
paldies... par interasanto aprakstu... sen nebiju kaut,ko tik forshu lasìjusi... esmu nolèmusi... shitais man rìt bùs pusdienàs... tà kà esmu Portugàle un shamie vìnus dzer kà ùdeni nemaz tik dàrgi nesanàks... cerams, ka izdosies shamèjos pàrsteigt ar gardu maltìti un bùs kà Tu saki...."Ēdam un ģibstam" ;)
Vērtējums
Atbildēt
Baigi darga recepte,vienigi krogs vel dargak.
Vērtējums
Atbildēt