Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
9
Jaunākie Vecākie
A
Arturs Erglis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies! Izcili! Jau kļuvis tā kā par manu "firmas ēdienu"!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Vilks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies! Sanāca jauka svētdienas pēcpusdiena. Trusi iepriekš iemarinēju, tomātus ņēmu "ķiršu" un kartupeļiem vēl pievienoju cukini, pārklātus ar diviem sieriem. Trusis terīnē cepās 2h un nebija par daudz.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti laba recepte. Sanāk garšīgi, visiem patīk. Esam gatavojuši vairākkārt. Jautrs apraksts.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
martiniasti
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
paldies, mēli var norīt :-)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Krista
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanāca diezgan labi, tikai rozmarīns prasītos pavisam maz, savādāk smaržo un garšo pēc "zālēm".
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Liga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
:D Pēc tāda apraksta nevar nepamēģināt pagatavot.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Valters
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Uz cik grādiem likt to trusi?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sintija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
paldies... par interasanto aprakstu... sen nebiju kaut,ko tik forshu lasìjusi... esmu nolèmusi... shitais man rìt bùs pusdienàs... tà kà esmu Portugàle un shamie vìnus dzer kà ùdeni nemaz tik dàrgi nesanàks... cerams, ka izdosies shamèjos pàrsteigt ar gardu maltìti un bùs kà Tu saki...."Ēdam un ģibstam" ;)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
ildze
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Baigi darga recepte,vienigi krogs vel dargak.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes