Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildītās pankūkas ar malto gaļu un rīsiem

2011. gada 7. marts
Foto: Igors Ivanovs
Pagatavošana
90 min
1. Cepj plānās pankūkas no abām pusēm gaiši brūnas.
Foto: Igors Ivanovs
2. Uzvāra rīsus. Varot pievieno nedaudz sāli.
Foto: Igors Ivanovs
3. Maltās gaļas masai pievieno sāli, fahitas garšvielu maisījumu.
4. Sarīvē burkānu un sasmalcina sīpolu.
5. Burkānus un sīpolus apcepj, pievieno malto gaļu, cep līdz gaļa ir gatava. Neilgi pirms gaļa ir gatava, tai pievieno sagrieztu papriku. Pannu noņem no sildvirsmas. Pēc tam pievieno rīsus un ananasu salsas mērci. Visu apjauc, iegūstot viendabīgu masu.
Foto: Igors Ivanovs
6. Tagad sagatvojam mērcīti.
7. Sajauc majonēzi ar krējumu un pievieno vegetu pēc garšas.
8. Paņemam pankūku, ieliekam tajā salāta lapu un uzliek pildījuma masu pa vidu. Ieliek iekšā tomātu šķēlītes, pievieno kukurūzu. Aizloka pankūku un pasniedz kopā ar mērcīti.
Foto: Igors Ivanovs
Uz augšu