Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildītās pankūkas ar malto gaļu un rīsiem

Pildītās pankūkas ar malto gaļu un rīsiem

FOTO: Igors Ivanovs

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pankūkām
  • Milti
  • 2 olas
  • Sāls, cukurs
  • Piens
  • Pildījums
  • Maltā gaļa 500g
  • Sīpols 1/2
  • Paprika 1/2
  • Rīsi 250g
  • Ananasu salsa Santa Maria
  • Eļļa
  • Garšvielu maisījums Fahita
  • Tomāti 2
  • Sāls
  • Kukurūza Bonduelle
  • Salātlapas
  • Mērce
  • Majonēze Francis provansas
  • Krējums
  • Vegeta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Cepj plānās pankūkas no abām pusēm gaiši brūnas.
    Cepj plānās pankūkas no abām pusēm gaiši brūnas.

    FOTO: Igors Ivanovs

  2. Uzvāra rīsus. Varot pievieno nedaudz sāli.
    Uzvāra rīsus. Varot pievieno nedaudz sāli.

    FOTO: Igors Ivanovs

  3. Maltās gaļas masai pievieno sāli, fahitas garšvielu maisījumu.
  4. Sarīvē burkānu un sasmalcina sīpolu.
  5. Burkānus un sīpolus apcepj, pievieno malto gaļu, cep līdz gaļa ir gatava. Neilgi pirms gaļa ir gatava, tai pievieno sagrieztu papriku. Pannu noņem no sildvirsmas. Pēc tam pievieno rīsus un ananasu salsas mērci. Visu apjauc, iegūstot viendabīgu masu.
    Burkānus un sīpolus apcepj, pievieno malto gaļu, cep līdz ga...

    FOTO: Igors Ivanovs

  6. Tagad sagatvojam mērcīti.
  7. Sajauc majonēzi ar krējumu un pievieno vegetu pēc garšas.
  8. Paņemam pankūku, ieliekam tajā salāta lapu un uzliek pildījuma masu pa vidu. Ieliek iekšā tomātu šķēlītes, pievieno kukurūzu. Aizloka pankūku un pasniedz kopā ar mērcīti.
    Paņemam pankūku, ieliekam tajā salāta lapu un uzliek pildīju...

    FOTO: Igors Ivanovs

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Laša Wok

Laša Wok

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas