Būtībā, visas sastāvdaļu proporcijas ir pēc katra individuālās gaumes.
FOTO: Anna Māliņa
Cepešpannu mazliet apšļaksta ar olīveļļu, saliek vistas stilbus, apkaisa ar visām garšvielām, izņemot sāli.
FOTO: Anna Māliņa
Liek cepties krāsnī 165°C uz apm. 40 min., kamēr vista ir pusgatava.
Tikmēr sagriež vārītos kartupeļus paresnās šķēlēs. Pēc 40 minūtēm, blakus vistai izkārto sagrieztos kartupeļus, liek cepties vēl uz pusstundu.
FOTO: Anna Māliņa
Pirms vista ir pilnībā gatava, ņem ārā no krāsns, apber ar sāli, uz kartupeļiem uzkaisa mazliet timiāna uzspiež visam pāris mazliet majonēzes un uzber vistai sieru.
FOTO: Anna Māliņa
Liek cepties krāsnī vēl uz kādām 10 minūtēm - kamēr siers ir izkusi un ir izveidojusies brūna garoziņa. Var pasniegt ar svaigiem salātiem.