Marcipāns cepumi

3 1

Sastāvdaļas

  • 400 g - marcipāna
  • 2 - olas
  • 60 g - pūdercukura
  • 2 -paciņas vaniļas cukura
  • Dažus pilienus ruma un citrona aromatizētāja
  • 80 g - kartupeļu ciete
  • Virsai
  • 100 g kakao glazūras
  • 3 ēdamkarotes - sasmalc. pistāciju

Pagatavošana

20 min.
  1. Sasmalcināt marcipānu, pievienot kart. cieti, aromatizētājus un olas, visu kārtīgi samaisīt.
    Sasmalcināt marcipānu, pievienot kart. cieti, aromatizētājus...
  2. Konditorejas maisiņu piepildīt ar iegūto maisījumu. Sagatavot cepešpannu, uz cepšanas papīra izveidot sev tīkamāku formu cepumiem ar konditorejas maisiņa palīdzību.
    Konditorejas maisiņu piepildīt ar iegūto maisījumu. Sagatavo...
  3. Marcipāna cepumus cept 12-15min; 180C
    Marcipāna cepumus cept 12-15min; 180C
  4. Atdzesē. Gatavus cepumus izrotāt ar glazūru un riekstiņiem.
    Atdzesē. Gatavus cepumus izrotāt  ar glazūru un riekstiņiem.

Komentāri

Janna 2013. gada 12. marts 17:50
Skrīveru Saldumos ir izcils marcipāns!
Brūka 2012. gada 7. novembris 21:16
Marcipāna masu pagatavot var pats, garšīgāk. Receptes var meklēt angliski, viss atkarīgs vai gribās ceptu vai neceptu.. Ja neceptu vajadzēs 500g pūdercukura, 450g maltas mandeles, 2 olu baltumus, pustējkaroti vaniļas, 1 tējkaroti citronu sulas. Pūdercukuru sajauc ar mandelēm vienmērīgi, tad pievieno pārējās sastāvdaļas un maisa kamēr bieza vienmērīga pasta. Ja gribās pikantāku, var olas vietā izmantot ūdeni ar brendiju. :)
pele 2011. gada 9. marts 15:20
Bet ja es dzīvoju laukos? :(

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize