Sākums > Receptes > Zupas

Burkānu krēmzupa ar grauzdiņiem

2011. gada 28. februāris
Foto: Rebeka Gaiša - Vīksna
Paldies Receptes.lv lietotājam par pievienoto attēlu! :)
Pagatavošana
30 min
1. Notīrītus dārzeņus, sagrieztus (burkānus smalkāk, kartupeļus rupjāk) liek vārīties ūdenī, kas mazliet nosedz dārzeņus, kamēr tie kļūst mīksti.
2. Kādu brīdi pirms to gatavības, pieber garšvielu, kas aizstāj buljonu (vai arī pieliek buljonu - gaumes jautājums).
3. Gatavo masu ablenderē kopā ar nedaudz saldā krējuma
4. Apcep graudu maizītes kubiciņus olīveļļā, apber ar mazliet sāli un baziliku
5. Servējot krēmzupu, grauzdiņus ieber šķīvja viducī tieši pirms ēšanas!
6. Lēti (ja ikdienā lieto baziliku, dārzeņus un olīveļļu), gardi, sātīgi un der arī veģetāriešiem!
7. Lai labi garšo!
Uz augšu