Kefīra pagatavošana mājās

Sastāvdaļas

  • 1 l piens (lauku)
  • 100 gr kerīrs

Pagatavošana

30 min.
  1. Lauku pienu ieleju katlā un maisot karsēju līdz 75 grādiem (temperatūru kontrolēju ar termometru), pēc tam strauji atdzesēju maisot auksta ūdens peldē līdz 30 grādiem pievienoju kefīra ieraugu un atstāju istabas temperatūrā sarūgt pēc 8-12 stundām gatavs, pirms lietošanas kārtīgi samaisu. No veikalā pirktā piena gatavojusi neesmu, bet var mēģināt.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi