Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Dzērieni Kefīra pagatavošana mājās

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 l piens (lauku)
  • 100 gr kerīrs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Lauku pienu ieleju katlā un maisot karsēju līdz 75 grādiem (temperatūru kontrolēju ar termometru), pēc tam strauji atdzesēju maisot auksta ūdens peldē līdz 30 grādiem pievienoju kefīra ieraugu un atstāju istabas temperatūrā sarūgt pēc 8-12 stundām gatavs, pirms lietošanas kārtīgi samaisu. No veikalā pirktā piena gatavojusi neesmu, bet var mēģināt.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Karbonāde alus mīklā

Karbonāde alus mīklā

Dzērieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA