Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
4
Jaunākie Vecākie
I
Inese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Uz visiem svetkiem taisu šo lavašu, visiem ļoti garšo ! Super
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Emīls
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super recepte! Ļoti garšoja!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dairis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izskatās garšīgi. Būs jāpamēģina! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aleksejs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vienreiz skatījos National Geographics kanālā par krabju zvejošanu, rādīja kaut kādu lielo krabju škirni (neatminos nosaukumu) un pēc kāda laika Maximā kaut kā ienāca prātā paskatīties krabju nūjiņas. Un uzminiet ko es ieraudzīju? Tieši to krabju nūjiņas :D Tās bija lielākas par parasti redzētām nūjiņam, bet sastāvs bija identisks... tik krāsojums bija nedaudz savādāks. Toreiz nodomāju kāda mārrutka pēc vajag vēl krabju nūjiņas vēl kaut kā iedalīt, ja pēc sastāva viņas ir vienādas... bet varbūt ir naivie muļķi, kuri domā, ka nūjiņas ir īsts krabis? Lasot kristapa komentāru, nākas domāt, ka patiešām ir...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Uzkodas

Jaunākās receptes