lavašs ar krabi

2011. gada 24. februāris
Foto: Kristaps Gerliņš
Pagatavošana
20 min
1. Visu sagatavojam
Foto: Kristaps Gerliņš
2. Izklājam lavašu(Šoreiz izklājot secināju ka rimi man iesmērēja kkādu brāķētu ar vienu galu šauru :D nu nekas) un apsmērejam ar kausēto sieru kuru labāk ir izņemt ~2h iepriekš lai vieglak sieru var izsmērēt
Foto: Kristaps Gerliņš
3. Sastavdaļas sagatavojam - Sagriežam dilli, papriku sagriežam gabaliņos vēlams tādos mazākos un krabju nūjiņas es sagriezu ripiņās (arī ne īpaši resnās lai pietiktu šī sastavdaļa)
Foto: Kristaps Gerliņš
4. Pārberam krabju nūjiņas lai viss apklātos
Foto: Kristaps Gerliņš
5. Ta pārberam paprikas gabaliņus, pārberam dilli un spiežam majonēzi virsū (! Bildē man bij majonēze pa maz jo galā sanāca pasauss kad ēdām ! )
Foto: Kristaps Gerliņš
6. Visu cieši sarrulē
Foto: Kristaps Gerliņš
7. Ietin pārtikas plēvē vai follijā lai lavašs neapžūst no ārpuses un ieliekam uz 1h ledusskapī lai savelkās gardumi
8. Pasniedzam kā vien vēlamies
Uz augšu