Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
1
Jaunākie Vecākie
s
signe
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Latviešu saldēdienu klasika - tieši šādu šo recepti atceros no bērnības, izdodas gandrīz vienmēr! Galvenais, putotos baltumus likt lielās pikās un nepārturēt karstajā pienā, jo tad saplok un sanāk sīksti, nevis pufīgi.
Piecas acis šai receptei!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Deserti

Jaunākās receptes