Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Gardais persiku pīrāgs ar mandelēm

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g. miltu
  • 10 gr. rauga
  • 2 ēdamkarotes fruktozes
  • 125 gr. vājpiena
  • 2 ēd. k. eļļas
  • Jūras sāls
  • 1 kg. persiku
  • 4 grauzdiņi
  • 1 /2 karotes kanēļa
  • 2 olas
  • 150 g saldā krējuma
  • 2 ēd. k sagrieztu mandeļriekstu
  • 2 ēd k. diētiskās persiku marmelādes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Izkaisīt miltus, izveidot tajos iedobumu, pievienot raugu un 1 ēdamkaroti fruktozes. Ieliet tur siltu pienu un samaisīt, atstāt uz 15 minūtēm.Tad pievienot sviestu un sāli, un iecjaukt mīklu ,atstājot rūgšanai uz 40 minūtēm.
  2. Notīrīt persikiem ādu un izņemt kauliņus. Tortes formu (ap 28 cm diametrā), ieziest ar eļļu un ielikt tajā mīklu, virsū uzkaisīt grauzdiņus un kanēli.
  3. Sakult olas ar saldo krējumu , pievienot 1 ēdmakaroti fruktozes un uzliet uz mīklas. Virsū uzlikt aprikozes, uzkaisīt mandeļriekstus un ielikt cepties uz 30-35 min. pie 175*С
  4. Kad pīrāgs gatavs, ieziest to ar diētisko marmelādi
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA