Sākums > Receptes > Deserti

Gardais persiku pīrāgs ar mandelēm

2011. gada 22. februāris
Foto: Juta Daniloviča
Pagatavošana
60 min
1. Izkaisīt miltus, izveidot tajos iedobumu, pievienot raugu un 1 ēdamkaroti fruktozes. Ieliet tur siltu pienu un samaisīt, atstāt uz 15 minūtēm.Tad pievienot sviestu un sāli, un iecjaukt mīklu ,atstājot rūgšanai uz 40 minūtēm.
2. Notīrīt persikiem ādu un izņemt kauliņus. Tortes formu (ap 28 cm diametrā), ieziest ar eļļu un ielikt tajā mīklu, virsū uzkaisīt grauzdiņus un kanēli.
3. Sakult olas ar saldo krējumu , pievienot 1 ēdmakaroti fruktozes un uzliet uz mīklas. Virsū uzlikt aprikozes, uzkaisīt mandeļriekstus un ielikt cepties uz 30-35 min. pie 175*С
4. Kad pīrāgs gatavs, ieziest to ar diētisko marmelādi
Uz augšu