Gardā franču sīpolzupa

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 Franču bagete
  • 50 g sviesta
  • 350 g sīpolu ( sagrieztu gredzentiņos)
  • 50 g miltu
  • 1.25 l buljona
  • Sāls, pipari
  • Sarīvēts siers

Pagatavošana

60 min.
  1. Sagrauzdēt bageti cepeškrāsnī, tad izkausēt sviestu, sasautēt sīpolus sviestā un cept uz mazas uguns aptuveni 30 minūtes. Tad visam piebēŗt miltus un cept 2 minūtes, tad pieliet buljonu, kuram pievienots sāls un pipari. Visu vārīt 30 minūtes, tad saliet podiņos, virsū uzbērt grauzdiņus un rīvēto sieru, nedaudz apcept cepeškrāsnī un padot karstu

Komentāri

tai 2011. gada 25. februāris 15:52
timiāns ir aizmirsts, francu sīpolu zupai vajag timiānu....

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas