Indiešu vistas zupa ar tomātiem

Sastāvdaļas

  • Olīveļļa, vistas fileja, karija pasta, vīnogu tomāti, sīpoli, kokosa piens

Pagatavošana

20 min.
  1. ielej katla dibenā oliveļlu un uz lēnas uguns pievieno karija pastu (1 paciņu) - viegli apcep. Tad pievieni vienu vistas fileju sagrieztu gabaliņos un turpina cept (nedrīkst pārcept) pievienojot sīpolu 1gb smaki sagriezts puslokos. kad sīpoli paliek mīksti , vists ar jau gatava, pielej ūdeni , lai pārsedz minēto sastāvu, lēnām vāra, pieliekot 1 ķekaru vīnogu tomātu, kas ir pārgriezti uz pusēm, kad viss ir pāris minūtes pavārijies pievieno kokosa pienu 1/2 buņdžas un pagada, līdz uzsit burbuli. labu apetīti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi