Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Indiešu vistas zupa ar tomātiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Olīveļļa, vistas fileja, karija pasta, vīnogu tomāti, sīpoli, kokosa piens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. ielej katla dibenā oliveļlu un uz lēnas uguns pievieno karija pastu (1 paciņu) - viegli apcep. Tad pievieni vienu vistas fileju sagrieztu gabaliņos un turpina cept (nedrīkst pārcept) pievienojot sīpolu 1gb smaki sagriezts puslokos. kad sīpoli paliek mīksti , vists ar jau gatava, pielej ūdeni , lai pārsedz minēto sastāvu, lēnām vāra, pieliekot 1 ķekaru vīnogu tomātu, kas ir pārgriezti uz pusēm, kad viss ir pāris minūtes pavārijies pievieno kokosa pienu 1/2 buņdžas un pagada, līdz uzsit burbuli. labu apetīti.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķiršu tarte

Ķiršu tarte

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas