Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Indiešu vistas zupa ar tomātiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Olīveļļa, vistas fileja, karija pasta, vīnogu tomāti, sīpoli, kokosa piens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. ielej katla dibenā oliveļlu un uz lēnas uguns pievieno karija pastu (1 paciņu) - viegli apcep. Tad pievieni vienu vistas fileju sagrieztu gabaliņos un turpina cept (nedrīkst pārcept) pievienojot sīpolu 1gb smaki sagriezts puslokos. kad sīpoli paliek mīksti , vists ar jau gatava, pielej ūdeni , lai pārsedz minēto sastāvu, lēnām vāra, pieliekot 1 ķekaru vīnogu tomātu, kas ir pārgriezti uz pusēm, kad viss ir pāris minūtes pavārijies pievieno kokosa pienu 1/2 buņdžas un pagada, līdz uzsit burbuli. labu apetīti.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA