Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 gr. milti
  • 300 gr. margarīns vai sviests
  • 40 gr. cukurs
  • 100 gr olu dzelt
  • 100 gr. riekst
  • 160 gr. rozīnes
  • 10 gr. vaniļas cukus
  • 4 gr briežraga sāls vai cits pacēlājs (soda)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sviestu kopā ar cukuru saputo pakāpeniski pievienojot olu dzelt., līdz cukurs izkusis un mas stipri palielinājusies tilpumā. Saputotajai masai pievieno nedaudz sāli, briežraga sāli (kas izkausēts ūdani), rozīnes, riekstus, valiļas cuk., miltus un labi samīca. Ļauj nedaudz pastāvēt vēsumā.Tad sadala un saveļ 2 cm resnus veltnīšus un ar koka dēlīti saspiež plakanus. Pārziež olu, pārkaisa ar sasmalcinātiem riekstiem un cukuru. Cep180 oC. Siltus uz pannas sagriež 5 cm garos rombiņos.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezo kabaču pankūku kārtojums

Biezo kabaču pankūku kārtojums

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA