Sākums > Receptes > Uzkodas

Mājās gatavoti kartupeļu čipsi

2011. gada 12. februāris
Foto: Lelde Pētersone
Pagatavošana
30 min
1. Ņem kartupeli,ar asu nazi griež pēc iespējas plānākās šķēlītēs. Uzsilda eļļu čuguna katlā,var arī būt no cita materiāla katls ,bet glavenais lai katla materiāls ir biezs, eļļā liek sagrieztās šķēlītes,pa vienai ,lai nesalīp kopā,šķēlītes liek nedaudz,jo mazāk šķēlīšu,jo ātrāk čipsi būs gatavi,gatavi ir tad kad tie ir iekāsojušies zeltainā krāsā. Ar caurumaino karoti ņem ārā un liek uz šķīvja, lai nebūtu eļļaini nosusina ar papīra dvieli un pārber ar šķipsniņu vegetas. Lai labi garšo! :)
Uz augšu