Mājās gatavoti kartupeļu čipsi

Sastāvdaļas

  • Zaļi,nomizoti kartupeļi
  • 0.8 L eļļas
  • Vegeta vai sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Ņem kartupeli,ar asu nazi griež pēc iespējas plānākās šķēlītēs. Uzsilda eļļu čuguna katlā,var arī būt no cita materiāla katls ,bet glavenais lai katla materiāls ir biezs, eļļā liek sagrieztās šķēlītes,pa vienai ,lai nesalīp kopā,šķēlītes liek nedaudz,jo mazāk šķēlīšu,jo ātrāk čipsi būs gatavi,gatavi ir tad kad tie ir iekāsojušies zeltainā krāsā. Ar caurumaino karoti ņem ārā un liek uz šķīvja, lai nebūtu eļļaini nosusina ar papīra dvieli un pārber ar šķipsniņu vegetas. Lai labi garšo! :)

Komentāri

adrians 2014. gada 10. jūnijs 20:05
o pavisam nekas daudz nav vajdzigs viegli satasit
armins 2013. gada 27. februāris 08:47
nu cerams sanaks
kristine.kondratjeva 2013. gada 25. janvāris 17:32
japameigina jo siciem cipsi garso,bet majas taisiti?????????????????????????

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi