Lanto remer

Sastāvdaļas

  • Olas(3)
  • Makaroni(1/2 NO PAKAS)
  • 3 zīpoli(1 LIELAS VAI 3 MAZAS)
  • Sals( ĻOTI MAZ)
  • Pipari(ĻOTI MAZ)
  • Kubiciņos gaļa (50 GRAMI)(kūpināta desa, 7.bērnu desa vai teļa gaļa, bērza desa)
  • Speķis(50GRAMI)
  • Piens(2/3 glāzes)

Pagatavošana

30 min.
  1. uzskarsēiet pannu un vārāt makaronus katlā
  2. apcepiet speķi bez eļļas
  3. makaronus un vienlaicīgi blakus uz citas pannas sīpolus ar gaļu
  4. kamēr cepas-kuliet olu ar pienu
  5. Un tad, kad ir apcepies gan sīpoli ,kad ir zeltīti un gaļa apcepusies , gan makaroni ir arī zeltīti un kraušķīgi.
  6. kad viss gatavs , kas ir uz pannas , tad saujauc tos pēc 1,5 min uzlej sakūlto olu ar pienu
  7. Un tad ,kad ola izskatās ar pienu
  8. ,kā omlet un ir ar makoroniem,gaļu sīpoliem un vissu ,kas ir apcepts, tad uz reiz uzber samaltus iparus 1/4 no tējkarotes un samaisi.
  9. Gatavs

Komentāri

annīte 2011. gada 27. jūlijs 19:13
Vai šo nevajadzēja pievienot pie joku rakstiem?
es 2011. gada 18. februāris 11:00
Lielāku murgojumu nav nācies lasīt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi