Lanto remer

2011. gada 9. februāris
Foto: Jānis Bukovskis
Pagatavošana
30 min
1. uzskarsēiet pannu un vārāt makaronus katlā
2. apcepiet speķi bez eļļas
3. makaronus un vienlaicīgi blakus uz citas pannas sīpolus ar gaļu
4. kamēr cepas-kuliet olu ar pienu
5. Un tad, kad ir apcepies gan sīpoli ,kad ir zeltīti un gaļa apcepusies , gan makaroni ir arī zeltīti un kraušķīgi.
6. kad viss gatavs , kas ir uz pannas , tad saujauc tos pēc 1,5 min uzlej sakūlto olu ar pienu
7. Un tad ,kad ola izskatās ar pienu
8. ,kā omlet un ir ar makoroniem,gaļu sīpoliem un vissu ,kas ir apcepts, tad uz reiz uzber samaltus iparus 1/4 no tējkarotes un samaisi.
9. Gatavs
Uz augšu