Pupiņu - aknu salāti

Sastāvdaļas

  • Pupiņas (es ņemu pārs saujas brūnos dārza šabel pupiņu)
  • Liellopu aknas
  • Svaigs gurķis
  • Sīpols
  • Tomātu mērce
  • Sāls

Pagatavošana

60 min.
  1. Uzvāri jau iepriekš izmērcētas pupiņas, aptuveni stundu vāri svaigas liellopu aknas ( 400-500 gramus) sagriez vidēju svaigu gurķi kubiciņos, sīpolu, vārītas aknas nelielos gabaliņos, visu samaisi, pievieno pārs karotes tomātu mērces (es ņemu aso) nedaudz sāls. Sanāk garšīgi, un nav trekni, es vēl to visu uz nakti ielieku ledusskapī, tad no rīta ir mīkstākas aknas, savādāk nedaudz pasausas, bet tad gurķis nedaudz atsulojas, tāpēc to var pievienot pirms pašas ēšanas! Ceru ka garšos :)

Komentāri

MADONION 2011. gada 8. februāris 23:54
Ija
Nu tu vari ņemt tos 'veselīgos' pēc saviem uzskatiem, bet Ilutai noteikt viss uz palodzes aug, tapēc arī ir veselīgi.
Ija 2011. gada 8. februāris 15:33
Nepamanīja, kurā vietā veselīgums? Sālī vai tomātu mērcē, vai gurķī, kas audzis janvārī? Garšīgi jā, sātīgi jā, bet nekabināt klāt visu citu !

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi