Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Vistas filejas, spinātu pīrāgs

2011. gada 4. februāris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
60 min
1. Sagriež vistas fileju smalkās strēmelēs. Viegli apcep uz pannas, kopā ar garšvielām'.
2. Pa to laiku izrullē kārtaino mīklu tā , lai veidotos plāksne, kuru var pārlocīt.
3. Kad vista apcepusies, pievieno spinātus, nedaudz apcep. Pildījums gatavs.
4. Ieloka formā mīklu, ieliek pildījumu un uzklāj otru daļu mīklas. Aizloka kārtīgi pīrāga malas.
5. Cep augstā temperatūrā kamēr gatava. Cepšanas procesa beigās, pārkaisa virspusi ar smalki rīvētu sieru, pacep vēl kādu laiku, līdz siers zeltaini brūns.

Labu apetīti!
Uz augšu