Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kviešu un miežu putras

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kviešu vai miežu putraimi - 1 glāze
  • Ūdens, lai pārklātos
  • Sāls, cukurs - pēc garšas
  • Piens - 1 glāze
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Karstā ūdenī ieberam putraimus. Kad sāk kārtīgi burbuļot, šo ūdeni noleju uz sieta. Lēni, lai neizbirtu putraimi. Leju nākošo ūdeni, lai pārklātos putraimi un atkal uzvāru. Kad ūdens sāk burbuļot, arī šo ūdeni saudzīgi noleju. Leju trešo reizi ūdeni tik daudz, lai pārklātos putraimi. āru līdz gatavības pakāpe - kādi garšo. Man garšo nedaudz cieti. ( Tāpat uzbriedīs vēlāk ). Pielieku mazlietiņ sāli. Es cukuru nelieku, bet tas pēc gaumes. Kad saprotu, ka putraimi gatavi, pieleju pienu. Ļoti garšīgi. Diētiski. Divas reizes novāru, jo tad putraimi ir tīri un nav tik ķepīgi. Bērniem arī garšo.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Karbonāde alus mīklā

Karbonāde alus mīklā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA