Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Sniega kalns

Sniega kalns

FOTO: Manderleja

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Saldēti ķirši
  • Sarkanvīns
  • Saldais krējums
  • Pūdercukurs
  • Kanēļa standziņas
  • Selgas cepumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Liek katliņā ogas, pārlej ar vīnu tā lai gandrīz nosedz. Pieliek divas kanēļa standziņas un liek vārīties 5 minūtes.
  2. Liek atdzesēties kamēr auksts.
  3. Saputo krējumu ar pūdercukuru, pievieno sadrupinātus cepumus.
  4. Kārto trauciņos - apakšā ogas, pa virsu - putukrējuma masu, rotā ar ogām un pasniedz vēsu.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Dārzeņu "moņģele" ar kabačiem bez pasterizēšanas

Dārzeņu "moņģele" ar kabačiem bez pasterizēšanas

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas