Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Tuncis ar grill dārzeņiem, mango salsu un citrusu ciedru-sezama mērci

Tuncis ar grill dārzeņiem, mango salsu un citrusu ciedru-sezama mērci

FOTO: No privātā arhīva

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Tuncis 0.170
  • Sālds 0.002
  • Pipari 0.001
  • Rozā pipari 0.001
  • Cukīnī 0.035
  • Baklažāni 0.028
  • Burkāni 0.030
  • Brokoļi 0.030
  • Zaļumi 0.002
  • Tomāti 0.035
  • Sviests 0.038
  • Pesto 0.030
  • Mango 0.040
  • Saldā čilli mērce 0.012
  • Cukurs 0.009
  • Baltvīns 0.100
  • Demi-glaze 0.080
  • Sezama sēklas 0.008
  • Laims 0.015
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Tuncis
  2. Tunci ierīvējam ar garšvielām, sāli, pipariem, rozā pipariem, nedaudz laima sulas. Liekam uz uzkarsētas pannas un cepam uz vidējas uguns no katras puses 3 minūte. Nosusinām uz salvetes
  3. Dārzeņi
  4. Ņemam cukīnī, baklažānus, burkānus, brokoļus, puķkāpostus, tomātus. Visus dārzeņus cepam uz pannas, beigās uzlejam bazilika pesto. Formējam kantainā formiņā uz šķīvja.
  5. Mango salsa
  6. Mango sagriežas mazos kubiņos, pievienojam saldo čilli mērci.
  7. Citrusu ciedru-sezama mērce
  8. Citrusu ciedru skaidiņas (citrona, laima, apelsīna). Taisam cukura sīrupu, pielejam baltvīnu, piespiežam citronu un apelsīnu sulu. Visu savāra kopā ar ciedru skaidiņām. Ņemam demi-glaze mērci, pievienojam citrusu ciedru sīrupu un sezama sēklas. Iebiezinām ar cieti.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju kompots

Plūmju kompots

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas