Sīpolklopsis 2

2011. gada 28. janvāris
Foto: Liene
Pagatavošana
50 min
1. Jaunlopa gaļu sagriež šķēlītes un izklopē, tad apviļā Santa Maria garšvielās sašlikam, pēc tam miltos un liek nelielā sakarsetā eļļas daudzumā uz pannas cepties. Apcep no abam pusēm , tad uzlej nedaudz ūdeni un uz lēnas uguns liek sautēties. Pa to laiku nomizo un sagriež sīpolus šķēlēs. Lai gaļa nepiedegtu, ik pa laikam apmaisam. Kad gaļa gandrīz gatava, pieliekam parpalikusos miltus izmaisam, uzlejam pavisam nedaudz ūdeni, 10 % saldo krējumu, sīpolus un uz lenas uguns sautējam talak līdz gaļa mīksta. Pasniedzam ar varītiem kartupeļiem. Labu apetīti.
Uz augšu