Komentāri par: Ceptas marinētas reņģītes

Rasputin 2011. gada 10. aprīlis 11:30
Nevajag ķēpāties ar renģēm, uz centrāltirgus ir iespējams nopirkt uzreiz reņģu filejas, tas gan būs dārgāk (1.75 Ls/kg, vakar pirku) vai RIMI (~2.35 Ls/kg), bet ķēpa maza un ātra padarīšana!
MADONION 2011. gada 31. marts 20:02
Nezinu.... tā ir latviešu kultūra vai kas??? Slinkumu saukt par veselīgu... respektīvi netīrītas reņģes, nemizotus kartupeļus... šauj tik iekšā un noraksta uz to ka tas esot veselīgi!
Recepte forša.. jau vairākas reizes esmu taisījis! :) Paldies par recepti!
vik 2011. gada 27. janvāris 11:30
Ieprovēju - tiešām laba recepte... man sanāca šķidruma čuču pa maz, līdz ar to augšējās zivteles nesasūcās kā nākās, bet apakšējās bija foršas!
zinu 2011. gada 24. janvāris 15:06
ja asakas labi izmarinējas, var ēst ar visām, - veselīgāk:)
vik 2011. gada 23. janvāris 19:01
šim jabūt labam, būs jaieprovē!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas

Jaunākās receptes