Viltotais marcipāns

Sastāvdaļas

  • 100 g sviesta vai nesālīta margarīna
  • 150 g pūdercukura
  • 150 g mannas
  • 1 ola
  • 2 ēdamkarotes piena
  • Rieksti
  • Rozīnes
  • 1 paciņa vaniļas cukura

Pagatavošana

20 min.
  1. Maisot katliņā karsē sviestu ar manu, līdz tā kļūst viegli dzeltena. Tad iejauc sasmalcinātus riekstus, rozīnes, pūdercukuru, vaniļas cukuru, sakultu olu un karstu pienu un masu maisa, līdz tā saveļas kamolā. Tad masu izveltnē apmēram ½-1 cm biezuma. Griež kvadrātiņos vai izspiež figūriņas un liek dzesēties. Var pārliet ar šokolādes glazūru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi