Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Ātrā (un labā!) picas mīkla

2011. gada 12. janvāris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
60 min
1. Raugu izšķīdina nelielā daudzumā ūdens, pievieno eļļu, sāli, noslēgumā - miltus. Iejauc mīklu, raudzē ~30 min.
2. Uz tīras virsmas uzlej mazliet olīveļļas, izsmērē laukumu, kas tiks atvēlēts mīcīšanai, ar ieeļļotām rokām izņem no bļodas mīklu un, ielokot malas uz vidu, pārmīca mīklu. ! Pārtrauc mīcīt tiklīdz sāk lipt pie rokām. Raudzē siltumā vēl 10-15 minūtes. Atkārtoti izraudzētu mīklu liek uz pannas, kura nokaisīta ar miltiem, izveido apaļu plāti, pārklāj virsmu ar vēlamo pildījumu un liek cept. Gatava ~ 15- 20 min, cepot 200 grādu temperatūrā cepeškrāsns augšdaļā.
Uz augšu