Rabarberu šarlote

Sastāvdaļas

  • 1 gl.milti
  • 1 gl.cukurs
  • 3 -4 olas
  • Cepamais pulveris-½ tējkarote
  • Rabarberi-300g vai 3-4 āboli(skābāki)

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakuļ olas-atsevišķi dzeltenumu ar cukuru un baltumu stingrās putās.
  2. Miltiem pieliek cep.pulveri un samaisa.Sakultiem olu dzeltenumiem pakāpeniski pievieno miltus un iecilā olu baltumus.
  3. Tortes formā ieliek cepamo papīru un to ietauko.Ielej mīklu un tai pārkaisa rabarberus un liek cepties 180-200 grādos.Deguns parasti pasaka kad ir gatavs.
  4. Cepamo papīru izmantoju tādēļ,ka rabarberi vai āboli parasti nosēžas dibenā un tad ir vieglāk izņemt no formas.
  5. Gatavu Šarloti pārkaisu ar pūdercukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi