Rupjmaizes kārtojums ar dzērvenēm

Sastāvdaļas

  • 200 g sausas, sadrupinātas rupjmaizes
  • 100 g Dansukker Tumšā cukura sīrupa
  • 300 g dzērveņu
  • 200 g saputota putukrējuma
  • 100 g sarīvētas tumšās šokolādes

Pagatavošana

15 min.
  1. Izkaltētu, sasmalcinātu rupjmaizi piesūcina ar cukura sīrupu.
  2. Glāzē pamīšus kārto rupjmaizi, dzērvenes un putukrējumu.
  3. Pārkaisa ar rīvētu šokolādi.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Inese Skaģere 2018. gada 6. novembris 15:30
Ļoti labas rupjmaizes kārtojuma receptes!!
Lita 2014. gada 22. novembris 17:23
5
Lita 2014. gada 22. novembris 17:22
ir ok

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi