Ačapa

Sastāvdaļas

  • Kāpostgalva 1kg
  • Valrieksti 150gr
  • Sīpols 1gab
  • Kinza 1 buntīte
  • Dilles 1 buntīte
  • Pētersīļi 1 buntīte
  • Selerijs 1 buntīte
  • Adžika 1 tējkarote
  • Ķiploki 2 daiviņas
  • Sāls pēc garšas
  • Oregāno pēc garšas
  • Hmeli Suneli pēc garšas

Pagatavošana

60 min.
  1. Valriekstus samaļ gaļas mašīnā 3X
  2. Kāpostgalvu novāra mīkstu, atdzesē nospiež ūdeni. Samaļ gaļas mašīnā.Valriekstiem piejauc adžiku. Sakapā smalki visus zaļumus, zaļumiem pievieno saspiestu ķiploku- hmeli suneli- origano. Kāpostus sajauc kopā ar valriekstiem un zaļumiem

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi