Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Gardie kartupeļi ar cīsiņiem

Gardie kartupeļi ar cīsiņiem

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 6 vidēji lieli kartupeļi
  • 6 mazie cīsiņi
  • Paprikas pulveris
  • Sāls
  • Ūdens
  • Eļļa
  • Zaļumi pasniegšanai
  • Skābais krējums pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Nomizotur kartupeļus vāra kārtīgā sālsūdenī līdz tie gandrīz gatavi. Nokāš un nosusina.
  2. Pa to laiku sagriež cīsiņus ripiņās. Sasmalcina zaļumus pasniegšanai.
  3. Kartupeļus ņem ārā no katla un iegriež tiem šķēles - bet ne līdz pašai apakšai.
  4. Starp kartupeļu šķēlēm ieliek cīsiņu ripiņas, visu pārlej ar nelielu daudzumu eļļas, pārber ar paprikas pulveri un liek cepties 200 grādos, iepriekš sakarsētā krāsnī.
  5. Cep, līdz kartupelis un cīsiņi sāk apbrūnēt.
    Pasniedz ar skābo krējumu un zaļumiem.

    Lai labi garšo!
    Cep, līdz kartupelis un cīsiņi sāk apbrūnēt.
Pasniedz ar sk...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas