Banānu rausis2

Sastāvdaļas

  • 9 ēd.k. margarīna
  • 3 /4 glāzes cukura
  • 2 olas
  • 2 gl. miltu
  • 1 tējk. sodas
  • 1 /2 tējk. sāls
  • 3 nogatavojušies banāni
  • 1 /2 tējk. vanilīna
  • 1 /2 gl. valriekstu
  • Skābais krējums

Pagatavošana

55 min.
  1. Margarīnu puto ar cukuru, pievieno olu dzeltenumus, sodu, sajauktu ar nelielu daudzumu krējuma, miltus, sāli, vanilīnu.
  2. Pievieno saspiestus banānus un sasmalcinātus riekstus.
  3. Olas baltumus saputo un iecilā mīklā.
  4. Ar margarīnu ietaukotā formā pilda mīklu un cep 50-60 min. 250 grādu temperatūrā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi