Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Čilī pupiņas

Čilī pupiņas

FOTO: TeddyWife

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopu maltās gaļas
  • 3 bundžiņas ar veseliem tomātiem savā sulā
  • 4 bundžiņas ar sarkanajām pupiņām
  • 1 -2 čilī mazie pipari
  • Sāls
  • 1 paprika
  • 1 sīpols
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Liellopu malto gaļu liek pannā un apcep, kā arī pakaisa ar nedaudz sāls
  2. Pa to laiku nomazgā vienu papriku, iztīra vidu un smalki sagriež papriku. Lieka klāt pie maltās gaļas un cep.
    Pa to laiku nomazgā vienu papriku, iztīra vidu un smalki sag...

    FOTO: TeddyWife

  3. Notīra sīpolu, smalki sagriež un arī liek klāt maltai gaļai un paprikai. Neaizmirstam ik pa laikam apmaisīt to visu.
    Notīra sīpolu, smalki sagriež un arī liek klāt maltai gaļai...

    FOTO: TeddyWife

  4. Nomazgā čili piparus, nogriež kātiņus un pārgriež piparus uz pusēm, iztīra tos no sēklām un smalki sagriež piparus.
    Nomazgā čili piparus, nogriež kātiņus un pārgriež piparus uz...

    FOTO: TeddyWife

  5. Liek sagrieztos piparus pannā pie maltās gaļas, papriku un sīpolu. Apcep visu vēl kādas 5-8 minūtes.
    Liek sagrieztos piparus pannā pie maltās gaļas, papriku un s...

    FOTO: TeddyWife

  6. Kad maltā gaļa smuki apcepusies kopā ar pārējām sastāvdaļām, liek to visu katlā.
  7. Katlā var ieliet vienu krūzi buljona (cūkgaļas vai liellopa, var izmantot buljona kubiciņus), vai arī vienu krūzi ūdens. Neliet vairāk par vienu krūzi, lai beigās nesanāk zupa :)
  8. Atver sarkano pupiņu bundžas, notecina visu šķidrumu un ber katlā.
    Atver sarkano pupiņu bundžas, notecina visu šķidrumu un ber...

    FOTO: TeddyWife

  9. Tagad laiks tomātiem savā sulā. Iesaku ņemt veselus tomātus savā sulā un pašiem sagriezt tos mazos gabaliņos. Lielāka ķēpa, bet vismaz var izgriezt visus nesmukumus, piemēram, galus. lai nepazaudētu sulu, kurā atradās tomāti, sākumā visu bundžas saturu var ieliet katlā, bet pašus tomātus izmakšķerēt un sagriezt.
    Tagad laiks tomātiem savā sulā. Iesaku ņemt veselus tomātus...

    FOTO: TeddyWife

  10. Visu apmaisa un vāra 10 minūtes. Kā arī pagaršo un liek klāt trūkstošās garšvielas - piemēram, sāli! Ja trūkst asuma, var piebērt klāt smalkos sarkanos asos piparus, kas ir paciņās.
    Visu apmaisa un vāra 10 minūtes. Kā arī pagaršo un liek klāt...

    FOTO: TeddyWife

  11. Šīs bildes ir no pirmās reizes, kad taisīju šo ēdienu, tāpēc gala rezultāts sanāca nedaudz pašķidrs, bet taisot to otreiz, uzmanījos no buljona daudzuma, arī asuma trūka pirmajā reizē, tāpēc var likt divus mazos čili piparus (varbūt var likt piparus ar visām sēkliņām? man parasti bail, ka būs pārāk ass, hehe) vai vairāk izmantot garšvielas no paciņam.
  12. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķiršu tarte

Ķiršu tarte

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas