Maltās gaļas rulete ar āboliem

Sastāvdaļas

  • 4 porcijas
  • 1 dl minerālūdens bez gāzes
  • 1 dl 10% saldā krējuma
  • 700 g maltas gaļas
  • 1 sīpols
  • 4 skābi āboli
  • Garšvielas maltai gaļai

Pagatavošana

60 min.
  1. Nomizotus ābolus sagriež mazos kubiņos.Sajauc minerālūdeni ar saldo krējumu.Pievieno malto gaļu, smalki sagrieztus sīpolus un ābolus, garšvielas.Visu labi samaisa.Liek ar eļļu ieziestā veidnē. Cep cepeškrāsnī 50-60 min 175 grādos.Pasniedz siltu ar kartu[eļiem

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi