Vistas piedeva rīsiem vai makaroniem

Sastāvdaļas

  • Vistas gaļa (var būt fileja, šķiņķīši vai stilbiņi)
  • Paprika
  • Marinēti gurķi
  • Tomātu mērce (var būt arī saldskābā tomātu mērce)
  • Sīpoli
  • Garšvielas pēc patikas (sāls, pipari, garšviela vistas ēdieniem)
  • Katras sastāvdaļas daudzums atkarīgs no jūsu vēlmēm

Pagatavošana

30 min.
  1. Ja ņem vistas fileju, tad to sadala nelielos gabaliņos un apcep. Savukārt, ja izmantojat vistas stilbiņus vai šķiņķīšus, tad labāk tos novārīt, līdz no kaula atdalās gaļa un tad šo gaļu sagriez nelielos gabaliņos un apcept.
  2. Pievieno un apcep sīpolus un sagrieztus marinētus gurķus. Pēc tam stienīšos sagriež papriku un liek klāt vistas gaļai, sīpoliem, gurķiem. Nedaudz apcep. Pievieno garšvielas. Var mazliet pieliet buljonu, kas palika pāri, kad vārīja vistas šķiņķīšus vai stilbiņus. Beigās pievieno tomātu mērci, mazliet tajā visas sastāvdaļas pasautē un pasniedz kopā ar rīsiem vai makaroniem.

Komentāri

Kristaps 2014. gada 14. aprīlis 10:31
Kas ta pa smirdigu atejas edienu kas smako pec zekem sakaltusam :D:D

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi