Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas piedeva rīsiem vai makaroniem

2010. gada 6. decembris
Foto: Līga
Pagatavošana
30 min
1. Ja ņem vistas fileju, tad to sadala nelielos gabaliņos un apcep. Savukārt, ja izmantojat vistas stilbiņus vai šķiņķīšus, tad labāk tos novārīt, līdz no kaula atdalās gaļa un tad šo gaļu sagriez nelielos gabaliņos un apcept.
2. Pievieno un apcep sīpolus un sagrieztus marinētus gurķus. Pēc tam stienīšos sagriež papriku un liek klāt vistas gaļai, sīpoliem, gurķiem. Nedaudz apcep. Pievieno garšvielas. Var mazliet pieliet buljonu, kas palika pāri, kad vārīja vistas šķiņķīšus vai stilbiņus. Beigās pievieno tomātu mērci, mazliet tajā visas sastāvdaļas pasautē un pasniedz kopā ar rīsiem vai makaroniem.
Uz augšu